Home » 2019 » Oktober

Takut mblangkon, malah blankON. Ngelmuning Ilmu Budaya

Sedoyo kaluwesan ugi ilmu kapinteranipun panjenengan sedoyo, (opo maneh amargo golek), sak jane keren kerening yo mung golek sing amrih apike njur dadi kulinan ateges mem-budaya. Lalu, haruskah budaya di nomor dua kan ? Setelah semuanya dilewati dg ilmu kapinteran, Setelah segala rupa yg dinamakan ilmu ? Kenopo...
Continue reading